Service abonnement

 

Vele computergebruikers ervaren zo nu en dan problemen met hun PC. Vaak gaat merkbare ‘traagheid’ enkele weken aan het probleem vooraf met als gevolg dat het systeem nu niets meer doet.

Het traag worden van een PC kan allerlei redenen hebben maar de meest voor de handliggende zijn de wildgroei aan automatisch opstartende programma’s die allemaal draaien (en dus processortijd verbruiken) terwijl u daar niet om vraagt, verschillende soorten malware en het verouderen van de apparatuur. Dat laatste wil echter zeggen dat zwaardere programma’s het niet goed doen op het systeem en niet dat dezelfde applicaties langzamer zouden gaan werken.

Met het *halfjaarlijkse* service abonnement van R&R ict bent u voortaan gewapend tegen dit soort voortekenen van narigheid. Door onze regelmatige controle neemt de kans op het dichtgroeien van uw systeem sterk af en. Tijdens de controles wordt het systeem grondig opgeschoond, virussen en andere ongerechtigheden verwijderd en uw software van de laatste updates voorzien.