Nieuwe onderdelen in bestaande PC of laptop

 

Als het gaat om upgraden zijn de meningen verdeelt. Als je eenmaal begint met upgraden kun je bezig blijven, omdat hetgeen dat vandaag gekocht wordt, morgen alweer verouderd is. Bovendien wordt bij het upgraden van de ene component weer een andere te langzaam. Toch is het niet noodzakelijk om maar meteen een state-of-the-art machine aan te schaffen wanneer u niet meer tevreden bent met uw huidige machine.

Over het vraagstuk of het verstandiger te upgraden of een nieuw systeem aan te schaffen kunnen we u bij R&R ict deskundig informeren. Na uw wensen in kaart te hebben gebracht zorgen we voor de bestelling en inbouw van de nieuwe onderdelen.
Mogelijke uitbreidingen zijn onder andere:

  • Snellere processor (beïnvloedt de snelheid van het hele systeem)
  • Meer geheugen (vooral geheugenintensieve applicaties versnellen, denk hierbij aan foto/video bewerking. Ook kunt u meer applicaties sneller tegelijkertijd draaien)
  • Meer opslagcapaciteit (wanneer u veel download en/of installeert kan het voorkomen dat u ruimte te kort komt. Een extra harde schijf biedt uitkomst)
  • Vervang de harde schijf door een SSD. Uw systeem start hiermee razendsnel op en programma’s worden snel geladen. Een aanrader!